5 gode grunner til å unne deg en spa-helg akkurat nå

Publisert den 04 jan. 2021 i Spa-helg

Hektisk hverdag, høye skuldre og liten tid til egenpleie?

Du er ikke alene. Hvorfor ikke gjøre noe med dette i høst ved å unne deg noen dager å et deilig spa-hotell? Er du usikker på om dette er noe for deg? Her er fem gode grunner for hvorfor det kan være nettopp det.

1. Investering i egen helse

I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette egen helse i høysetet. Intensjonene om å leve sunnere ved å spise bedre, trene mer og unngå gamle uvaner med sofasitting og ferdigmat er ikke alltid så lette å gjennomføre.

Det kan bli lettere å komme i gang om man unner seg noen dager der helse og egenpleie står i fokus. Kanskje er dette det som skal til for å komme i gang med en sunnere livsstil? Eller kanskje trenger du rett og slett litt motivasjon til å holde det gående? Uansett, en helg med fokus på deg selv, er det få som angrer på at de har unnet seg.

2. Stress ned

Hverdag som til tider kjennes som et eneste stort sammensurium av jobb, avtaler og aktiviteter? Hvor det alltid står noe på planen og hvor du nesten ikke kan huske når du sist senket skuldrene og pustet med magen?

Slik kan det nok være for de fleste av oss til tider – og nettopp derfor kan det være et velkomment avbrekk med en helg på spa-hotell – hvor hverdag får være hverdag, og du selv står i fokus.Så slå av telefonen (verden går nemlig ikke under om du ikke sjekker mail eller sosiale medier de neste 72 timene!), kryp inn i badekåpen og hotelltøfflene og gjør deg klar for å bare la deg dulle med de neste dagene. Advarsel: Du kommer garantert til å ville gjøre dette igjen. 

3. Plei kjærligheten 

Det er så altfor lett i en travel hverdag å nedprioritere alenetid sammen, kanskje spesielt for de av oss med barn i huset, som til enhver tid krever sitt når det gjelder oppmerksomhet og tid. En helg på spa kan nettopp derfor være en investering, ikke bare i egen velvære og litt hverdagsluksus, men også i hverandre og forholdet. Bare tenk tanken: Late dager på hotell, bare dere to, hvor ingen krever noe av dere, og hvor fokus bare kan være på senkede skuldre, gode samtaler og litt deilig egenpleie. 

4. Kosetur med venninnegjengen

Lenge siden dere hadde litt moro sammen bare jentene? Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og bestille en helg på spa-hotell? Ikke bare kan dere nyte litt etterlengtet skjønnhetspleie og late dager langt vekk fra hverdagens kjas og mas, men nå er det nå engang slik at jentesnakk og litt bobler i glasset blir nesten enda bedre når man kan gjøre det iført badekåpe og myke tøfler. Det er helt sant – bare prøv. 

5. Fordi du fortjener det

Det er så altfor, altfor lett – kanskje særlig for oss damer – å tenke at det er så mange andre ting vi trenger å bruke penger på (barna, huset, bilen – for å nevne noen) at å reise på spa, nei det må da være en litt unødvendig luksus. Men damer: Er det noen som fortjener litt luksus, litt egentid og litt kos; ja så er det nemlig oss. Ta deg tid til litt egenpleie? Det er faktisk å gjøre alle rundt oss en tjeneste også – for man må faktisk fylle på litt av og til for å kunne gi til alle rundt oss. 


assets

Abonner på nyhetsbrev

Ta del av eksklusive tilbud og de seneste nyhetene

assets